Over Olaf Molenaar

Ik ben zelfstandig fotograaf en communicatiespecialist, gespecialiseerd in planten- en tuinfotografie. Ik werk voor klanten als ARX Architecten, NL Greenlabel, Lodewijk Hoekstra, Nico Wissing en GreenM2 hoveniers.  Na mijn studie geschiedenis heb ik gewerkt als accountmanager in de ICT bij bedrijven als Siemens en K+V van Alphen. Rond 2007 heb ik een switch gemaakt richting marketing en communicatie.


Sinds 2007 ben ik zelfstandig communicatie- en marketingadviseur met een sterke voorkeur voor duurzame en groene bedrijven. Want rentmeesterschap is belangrijk voor de generaties die na ons komen. Via marketing en communicatie kunnen we mensen bewust maken dat we maar 1 aarde hebben en niet aanzetten tot ongebreideld consumentisme.

Om deze boodschap te communiceren, is naast goede tekstuele content visuele content steeds belangrijker. Foto’s en video’s worden meer bekeken en sneller gedeeld dan tekst. 

Daarom zetten bedrijven steeds vaker visuele content in om hun doelen te bereiken. Een beeld zegt niet voor niets meer dan duizend woorden.

En dat komt goed uit, want fotografie is mijn passie. 

Wil jij ook mooie professionele beelden voor jezelf of voor je organisatie? Bel me dan op 06-81532805 of vul het contactformulier in.